Scholen

Bib Vrede heeft voor elke leerkracht en leerling heel wat te bieden. Ook tijdens schooljaar 2020-2021 stellen we met veel plezier het ruime aanbod van bib Vrede aan je voor. Ga zeker eens op ontdekking via de navigatie links. Hieronder alvast enkele tips.

Programma 2020-2021
Naast ons vast aanbod heeft bib Vrede voor dit schooljaar weer een geweldig programma samengesteld met voorstellingen, workshops, een auteurslezing en andere activiteiten. Klik hier voor het programma.

Meeneembib
Vanaf september kan je in de bib thematische boekenkastjes ontlenen met een educatief pakket om in de klas mee aan de slag te gaan. Optioneel kan je hier ook een workshop bij boeken.

Interactieve rondleiding voor de 2de en 3de graad
Op maandagnamiddag organiseren we een interactieve rondleiding. Via opdrachten maken de leerlingen actief kennis met de bib.

Voorleesweek
Tijdens de week van 16 tot 25 november 2020 zijn er verschillende voorleesactiviteiten. Wegens groot succes hernemen we het voorlezen met een hond voor de 2de graad. 

Jeugdboekenmaand
Tijdens de Jeugdboekenmaand van 1 tot en met 31 maart verdiepen we ons in het thema Feest. Die maand kunnen klassen bij ons terecht voor een gevarieerd feestelijk programma.


Benieuwd naar het volledige aanbod van de Antwerpse bibliotheken? Ontdek het hier.
 

Contact
Voor meer informatie of om in te schrijven op een activiteit of aanbod, kan je contact opnemen met bibliotheek Vrede via bib.vrede@antwerpen.be.