Bib Vrede is gesloten tot en met 19 april omwille van maatregelen coronavirus

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Om die reden zijn alle Antwerpse stedelijke bibliotheken gesloten tot en met zondag 19 april 2020, met mogelijke verlenging tot en met zondag 3 mei 2020. Ook alle activiteiten die in deze periode in Bib Vrede plaatsvinden, worden geannuleerd.

 

Wat met uw uitgeleend bibmateriaal?

  • Alle bibliotheekklanten mogen hun bibmaterialen bijhouden in de sluitingsperiode zonder extra kost.
  • Als de teruggavedatum van bibmaterialen in de sluitingsperiode van de bibliotheek valt, wordt uw uitleentermijn automatisch verlengd.
  • Voor bibmaterialen waarvoor al leengeld betaald moest worden, wordt de verdere aanrekening van het leengeld opgeschort.

 

Reserveringen

Als er nog door u gereserveerd materiaal voor u klaarstaat  in de bib, dan kan u dit afhalen als de bibliotheek terug open is, zonder dat u kosten worden aangerekend.
U kan nog steeds online via onze catalogus nieuwe reserveringen plaatsen, maar die zullen uiteraard pas na de sluitingsperiode voor u beschikbaar worden.

 

Deze aangepaste voorwaarden kunnen nog wijzigen afhankelijk van de duur van de sluiting van de bibliotheken. Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.