Scholen > Klasbezoeken

Nieuwe aanpak

De afgelopen jaren deden de bibliotheken heel wat expertise op over leesplezier. We stelden ons op als partner voor de scholen en experimenteerden volop met leesplezieractiviteiten. Deze expertise, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten rond effectieve leesbevordering, vertalen we dit jaar naar een aanbod afgestemd op deze inzichten enerzijds en vragen van onze voornaamste doelgroepen anderzijds.


Nieuwe aanvraagprocedure

Vanaf dit jaar werken we met Calendly. Je kan via dit systeem eenvoudig zelf de beschikbaarheid raadplegen en een bezoek boeken voor je klas. Teneinde meer op maat van de leeftijd te kunnen werken, voorzien we voor elk leerjaar een specifiek moment in de week. 

Klik op de link van jouw leerjaar, volg de instructies in de beschrijving en boek je (reeks) klasbezoek(en). Doe dit ten laatste op 9 juli. Op die manier kunnen we de nodige voorbereidingen treffen.


​​​​​​​Indien de voorziene dag toch een probleem is voor jouw klas of je hebt een andere hulpvraag, contacteer ons dan even via bib.vrede@antwerpen.be. Dan kijken we samen met jou naar een oplossing.